Hotex - Ξενοδοχειακές Λύσεις Επικοινωνίας

Τηλεφωνικά Κέντρα , Hotel Solutions 

Προστατεύστε την επένδυσής σας , χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ των κλασικών τηλεφωνικών συστηματών που έχετε , και της νέας τεχνολογίας και επικοινωνιών που βασίζεται στο διαδίκτυο με μία από τις καλύτερες πλατφόρμες στον κόσμο των επικοινωνιών για τα μικρά μεσαία  και μεγάλου μεγέθους Ξενοδοχεία .

http://www.unify.com/us/products-services/small-and-medium-businesses/ip-based-unified-communications.aspx

Εφαρμογές Ξενοδοχείου για κινητά και τάμπλετς ,  Mobile Hospitality Applications

Εφαρμογές για κάθε επισκέπτη που επιτρέπουν στους επισκέπτες να έχουν πρόσβαση και να αλληλεπιδρούν με το πλήρες φάσμα των εγκαταστάσεων και υπηρεσιών που προσφέρονται στο ξενοδοχείο σας

http://www.irisapps.com/

Νοσοκομειακές εφαρμογές  για το κρεβάτι του Ασθενούς  Healthcare Solutions Streamline clinical workflow

Ενεργοποιήστε την καλύτερη φροντίδα των ασθενών . Να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της πληροφορικής  στην υγεία και  μοίραζεται , τη συνεργασία και την αποτελεσματικότητα . Η Unify  μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε ε απλοποιημένες διαδικασίες , με την κινητοποίηση του προσωπικού και μια βελτιωμένη εμπειρία ασθενή 

 Λύσεις Επικοινωνίας-Communications Solutions -Λύσεις HOTEX είναι ένα χαρτοφυλάκιο των προϊόντων και υπηρεσιών που έχουν αναπτυχθεί για την επίλυση των προκλήσεων  στις επικοινωνίες του Ξενοδοχείου με επιτυχία !

Η καλή επικοινωνία είναι η καρδιά της κάθε επιτυχημένo ξενοδοχείο. Οι πελάτες απολαμβάνουν την φιλοξενία της Hotex που είναι επεκτάσιμη, αξιόπιστη σε επικοινωνία, βελτιστοποιημένη για να καλύψει τις ανάγκες της Ξενοδοχειακής βιομηχανίας.

Από τα ποιό μικρά ξενοδοχεία, και με μερικά από τα πιο διάσημα κέντρα πολυτελείας στον κόσμο, η Hotex παρέχει λύσεις επικοινωνιών που είναι:

Επισκεπτών Υπηρεσία: Όταν ασχολούμαστε με τους καλεσμένους, τα μικρά πράγματα έχουν σημασία, όπως χαιρετισμό πελάτες σας με βάση το όνομα, τη διαχείριση της ιδιωτικής τους ζωής και την εξασφάλιση υπηρεσιών πελατών που παραδίδονται εγκαίρως.  Η εμπειρία της Hotex στον τομέα της φιλοξενίας επιτρέπει στα ξενοδοχεία να διαχειριστούν την εμπειρία των επισκεπτών με ελάχιστο κόπο.

Επιχειρησιακή Απόδοση: Σε ένα πολυσύχναστο περιβάλλον ὀπως του ξενοδοχείου  πάνω από το 90% του προσωπικού είναι κινητά, παροχή υπηρεσιών, να απαντά στις κλήσεις και τη διαχείριση  εργασίων γραφείου.  Η Hotex προσφέρει τις  διεπαφές για τη μείωση του χρόνου εκπαίδευσης ,σε κινητά εργασίας στο προσωπικό ή από σταθερές θέσεις, εφαρμογές για τη διαχείριση των αιτήσεων και των υπηρεσιών για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τις εργασίες.

Ανάπτυξη: κατανοούμε κάθε ξενοδοχείο είναι διαφορετική περίπτωση . Επιλέξτε ασφαλή, αξιόπιστη φωνή ή μια  εξελιγμένη multi-media λύση για να επεκταθεί στους επισκέπτες με  τη δική σας φορητή συσκευή. Κάντε την τεχνολογία και το κέντρο της εμπειρίας των επισκεπτών ή να χρησιμοποιούν την τεχνολογία στο παρασκήνιο για την παροχή άριστης εξυπηρέτησης. 

Λύσεις HOTEX είναι ένα χαρτοφυλάκιο των προϊόντων και υπηρεσιών που έχουν αναπτυχθεί για την επίλυση με επιτυχία τις προκλήσεις του Ξενοδοχείου!

 Η HOTEX συνεργάζεται με τους πελάτες της να επεκτείνει τις λύσεις στην IP (Internet Protocol ) με βάση την εμπειρία της , ιδίως στον τομέα των τεχνολογιών του ξενοδοχείου , όπως φωνή , διαχείριση κλήσεων , χρέωσεις  κλπ .

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, επειδή μια σειρά από ξενοδοχεία  εξετάζουν τη μετάβαση στη Φωνή μέσω πρωτοκόλλου Internet ( VoIP ) λύσεις . Η δυσκολία για πολλούς είναι να κατανοήσουν πώς μια τέτοια επένδυση σε νέες τεχνολογίες θα πρέπει να επιστραφεί  τεχνοικονομικά ως επένδυση .......

http://www.unify.com/us/products-services/small-and-medium-businesses/ip-based-unified-communications.aspx

http://www.unify.com/us/insights-and-success-stories/success-stories/cas...

 

 περισσότερα More

 

Ξενοδοχείου για κινητά και τάμπλετς ,

Mobile Hospitality Applications

Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στα Ξενοδοχεια να συνδέσουν όλες τις υπηρεσίες τους , σε μία και μόνο εφαρμογή . Στο πλαίσιο της εφαρμογής αυτής έχει τη δυνατότητα να επιτρέπει  στους επισκέπτες να έχουν πρόσβαση σε όλα τα μέσα του Ξενοδοχείου  ως  μια ομάδα , την αναζήτηση γιαι την κράτηση του δωματίου , να προχωρήσει και εξυπηρέτηση αιτημάτων , να κάνουν  παραγγελίες  σε υπηρεσία  και αφού ελεγχθεί δίνει πρόσβαση σε συστήματα ανταμοιβής και επιτρέπει το ξενοδοχείο να επικοινωνούν με τους πελάτες τους και μετά τη διαμονή

http://www.irisapps.com/

More

Νοσοκομειακές εφαρμογές  για το κρεβάτι του Ασθενούς

Healthcare Solutions

Αντιμετωπίζει  τις προκλήσεις της πληροφορικής στην Υγεία και σε  συνεργασία και αποτελεσματικότητα . Η UNIFY μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί με απλοποιημένες διαδικασίες , με την κινητοποίηση του προσωπικού και μια βελτιωμένη εμπειρία  στον ασθενή .

 

Για πολλούς οργανισμούς Νοσοκομείων είναι υπό πίεση και υποχρηματοδοτησή στην υγειονομική περίθαλψη Η απάντηση είναι Η τεχνολογία !

Μπορεί να μην είναι η μόνη απάντηση,, αλλά στο πρόσωπο των μη βιώσιμων δημόσιων και ιδιωτικών μοντέλων υγειονομικής περίθαλψης ...

More

Hospitality Technology Experts
HOTEX pc | Agelionos 19 & Leoforos Alekou Panagouli 124
T +302130772222 | F +302130306180 | M +30 6944148552
info@hotex.gr
Agia Paraskevi Athens Greece 15343