Cabling Infrastructure

 Με την H0TEX μπορείται να  συνεργαστείται  ώστε να αξιολογήθουν οι επιλογές σας , ιδίως στους τομείς των:

 

Καλωδίωση

Θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι αυτή είναι η περιοχή όπου οι ξενοδόχοι δεν έχουν επίγνωση του αντίκτυπου της τεχνολογικής αλλαγής, Καλωδιακή, Cat 5, ομοαξονικό, ινών και σε ορισμένα ξενοδοχεία Cat 6 καλωδιακά δίκτυα υπάρχουν πλέον πλάι-πλάι. Δεν υπάρχουν φθηνές λύσεις χαμηλού κόστους, όταν πρόκειται για τη βασική υποδομή του ξενοδοχείου σας.

Αλλαγές στην ΕΕΤ Πρότυπα, απαιτεί να παρέχει τις πιο πρόσφατες Wi-Fi, τηλεφωνία μέσω Internet και άλλων υπηρεσιών θέτουν τη μεγάλη πίεση για τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου ή των διαχειριστών που προσπαθούν να παραμείνουν ανταγωνιστικοί.

Η  εμπειρία του παρελθόντος μας για το έργο του ξενοδοχείου και η λεπτομερή γνώση στις  ιδιομορφίες στις ιδιότητες των  ξενοδοχείων στην Ελλάδα και στα τα νησιά  μας επιτρέπει να προσφέρουμε μια μοναδική προσέγγιση κοινής λογικής να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Πιστεύουμε  ότι οι ξενοδόχοι θέλουν ένα καλωδιακό δίκτυο το οποίο μπορεί:

Παρέχουν ευελιξία, συμπεριλαμβανομένων των ινών καλώδια, όπου είναι δυνατόν να επιτρέψει το ξενοδοχείο για να κατασκευάσει, τα δίκτυα που μπορεί να χειριστούν φωνή, δεδομένων, βίντεο και άλλων μέσων σε οποιαδήποτε επιθυμητή ταχύτητα.

Διεύθυνση αλλαγές στη χρήση των επισκεπτών, ενώ θα δημιουργήσουν οικονομίες για το ξενοδοχείο, μείωση του χώρου ή βελτιωμένων μεθόδων εργασίας.

Βεβαιωθείτε ότι το δίκτυο σας θα εχει  μακροζωία σε υποδομή καιτο  εύρος ζώνης αιτήματα να αυξηθεί σε 100 megabits, ή για επιπλέον  gigabit και  οι ταχύτητες μετάδοσης 10-gigabit.

Ξεπεράστε τα ζητήματα της απόσταση  χωρίς την εκ νέου καλωδίωση στο μέλλον, από μια αίθουσα συσκέψεων 400μ μακριά σε σε ενα μακρυνό όροφο στον 12ο όροφο.

Ικανοποιήστε τις μελλοντικές αλλαγές στις ξενοδοχειακές κρατήσεις Internet, web-based κρατήσεις, εσωτερική διοίκηση και την κινητή εργασία.

HOTEX θα συνεργαστεί με εσάς και την ομάδα διαχείρισης σας για να συζητήσετε τις ανάγκες των σημερινών δυνατοτήτων του δικτύου σας και τα ζητήματα, με τη χρήση του χαλκού, Cat5e, Cat6 και δίκτυα οπτικών ινών και τις μελλοντικές ανάγκες σας. Αυτό, στη συνέχεια, έεγκαθηστά  σε ένα συμφωνημένο δομημένο σχέδιο καλωδίωσης. Το σχέδιο μπορεί να κάνει  πλήρη αντικατάσταση της καλωδίωσης δικτύου σας, και ενδέχεται να χρειαστεί με την  Hotex να διορθώσετε τα τρέχοντα ζητήματα με  ένα συμφωνηθέν συμβόλαιο υποστήριξης, που εργάζονται σε στάδια, λόγω της κλίμακας των εργασιών.

Τα  αποτελέσματα στην καλωδίωση του έργου θα  συμπεριλάβουν:

Μια βελτίωση της ποιότητας φωνητικές κλήσεις μετά την εγκατάσταση νέου μία διαδρομή ινών

Χάραξη και την επικαιροποίηση των πάνελ patch στην αίθουσα επικοινωνιών για τη μείωση των κλήσεων υποστήριξης.

Βελτίωση των πρακτικών του προσωπικού για την ανάπτυξη νέων με  χρωματική κωδικοποίηση σύστημα  στα πάνελ συνεδρίων και δεξιώσεων και να τους επιτρέψει να πουλήσουν στοιχειωδών υπηρεσιών.

Hotex έχει μια εις βάθος κατανόηση των δεδομένων και των τηλεπικοινωνιών ξενοδοχείο καλωδιακή και τη διαχείριση. Έχουμε εξασφαλίσει ότι τα δωμάτια του ξενοδοχείου και η διοίκηση θα έχουν ασφαλή και αξιόπιστη επικοινωνία, δεδομένα & τηλέφωνο παραταθεί σημεία οριοθέτησης.

Μπορούμε να εάν απαιτηθεί, ad-hoc ή τακτικές επιτόπιες επισκέψεις του ξενοδοχείου, η όπως απαιτείται. Εφαρμόζοντας τις γνώσεις μας, την εμπειρία και την κατανόηση του ξενοδοχείου  και των κτιρίων με το  χαμηλότερο κόστος, ταχύτερη σε χρόνο, λιγότερο παρενοχλήσεις και λιγότερα προβλήματα για σας.

Στα ξενοδοχεία αρέσει η ιδέα της ύπαρξης μιας εταιρείας υπόλογη για τα συστήματα επικοινωνίας και δεδομένων των κτιρίων τους ». Βοηθά να γνωρίζει ποιος θα καλέσετε για  να έχουν την εμπιστοσύνη  σε αυτούς ώστε να  να λειτουργήσουν  καλά οι περιοχές ευαίσθητες όπως το  υπνοδωμάτιο επισκεπτών.

 

 Στην Hotex πιστεύουμε ότι με τη διασφάλιση  η ασφαλούς , αξιόπιστη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, τα ξενοδοχεία μας θα επωφεληθούν από:

 

την Ανάπτυξη μιας στρατηγικής εταιρικής σχέσης εμπιστοσύνης με 

Μεγαλύτερος ελεγχο 

Την  βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών (CAT5e, CAT6 και δίκτυα οπτικών ινών.

σε Χαμηλότερο Συνολικό κόστος και μια 

Επεκτάσιμη υποδομή που αντιμετωπίζει αλλαγές στις τεχνολογίες και τις ανάγκες των επισκεπτών.

Hospitality Technology Experts
HOTEX pc | Agelionos 19 & Leoforos Alekou Panagouli 124
T +302130772222 | F +302130306180 | M +30 6944148552
info@hotex.gr
Agia Paraskevi Athens Greece 15343