Παρακλίνια Τερματικά στο Κρεβάτι του Ασθενούς OpenScape Health Station

Ενα ενιαίο , ενοποιημένο τερματικό στο σημείο της φροντίδας και  βελτίωσης των ασθενών παρακλίνια τερματικά με  πρόσβαση σε πληροφορίες, υπηρεσίες και υποστήριξη.

 

Αυτή είναι η δύναμη της OpenScape ως Σταθμός Υγείας από την UNIFY  μέρος της σουίτας επικοινωνιών OpenScape Υγείας Connect.

 

Εξορθολογισμός των κλινικών πρόσβασης

 

O Σταθμός OpenScape Υγείας κάνει ακριβώς αυτό - που επιτρέπουν στο προσωπικό του νοσοκομείου σας για να έχουν πρόσβαση σε απομακρυσμένα κλινικής εμπειρίας (εσωτερική και εξωτερική) και το κλειδί Πληροφοριακά Συστήματα των Νοσοκομείων (HIS) στο σημείο της φροντίδας. Οπλισμένοι με το πιο up-to-ενημερωμένες πληροφορίες ασθενούς - συμπεριλαμβανομένων των σαρώσεων, τα αποτελέσματα των δοκιμών και περισσότερο - διάγνωσης, θεραπείας και φροντίδας στο κομοδίνο να γίνει πραγματικότητα. Και αυτό βελτιώνει τελικά αποτελέσματα των ασθενών σας.

 

Οι κίνδυνοι μειώνονται πάρα πολύ.

 

Με online πρόσβαση μέσω του τερματικού κομοδίνο, οι κλινικοί γιατροί μπορεί να ελέγξει για πιθανές παρενέργειες του φαρμάκου και το αργότερο την κλινική έρευνα.

 

Αυτό σημαίνει προγραμματισμένες θεραπείες και οι συνδυασμοί φαρμάκων είναι πιο αποτελεσματική και ακίνδυνη. Ενώ μια στιγμιαία ψηφιακή καταγραφή των συνταγογραφούμενων φαρμάκων και χρονοδιαγράμματα διασφαλίζει τα σωστά φάρμακα δίνονται, στο σωστό χρόνο.

 

Για τον διαχειριστή του νοσοκομείου, πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε EMR (Ηλεκτρονικά ιατρικά αρχεία), η διοίκηση του νοσοκομείου και συστήματα διάγνωσης μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της απόδοσης των ασθενών - μείωση της διάρκειας παραμονής και τον εξορθολογισμό της διαδικασίας απαλλαγής. Το αποτέλεσμα είναι βελτιωμένη διαθεσιμότητα των δωματίων και την πτώση τους χρόνους αναμονής

Hospitality Technology Experts
HOTEX pc | Agelionos 19 & Leoforos Alekou Panagouli 124
T +302130772222 | F +302130306180 | M +30 6944148552
info@hotex.gr
Agia Paraskevi Athens Greece 15343