Ευελιξία στην Υγεία , Mobility for Healthcare

Η Υγειονομική περίθαλψη μπαίνει στην κινητή τηλεφωνία Σήμερα, σε νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο, οι κλινικοί γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς ακόμη και συνδέονται μεταξύ τους μέσω smartphones, disks , tablets  και πολλά άλλα. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί.

 

Με τη σωστή ασφάλεια στη θέση τους, αυτές οι έξυπνες συσκευές ανοίγουν έναν κόσμο με ταχύτερους χρόνους απόκρισης, βελτιωμένη κλινικά στη λήψη αποφάσεων και τη βελτίωση της φροντίδας των ασθενών.

 

Σε απευθείας σύνδεση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα - πάνω από το νοσοκομείο WLAN, 3G / 4G κυψελοειδή δίκτυα ή DECT υποδομών - που προσφέρουν άμεση πρόσβαση στα δεδομένα του ασθενούς που οι κλινικοί γιατροί πρέπει να κάνουν σωτήριες αποφάσεις. Ασφαλής πρόσβαση δεδομένων είναι μόνο η αρχή.

 

Η σημερινή νέα γενιά των συσκευών της επιχείρησης και έξυπνες ασύρματες συσκευές είναι η κινητήρια δύναμη απρόσκοπτη συνεργασία με εμπειρογνώμονες εκτός του χώρου - με βίντεο HD που υποστηρίζουν απομακρυσμένη διάγνωση. Η ανακοίνωση τερματικών με δυνατότητες στο κρεβάτι του ασθενούς  φέρνει  ασθενείς και τα κινητά τους κλινικούς γιατρούς μαζί όπως ποτέ πριν. Οι υπολογιστές Ward, de-στη διαχείριση των φαρμάκων, καθώς και την καταγραφή όλων των δραστηριοτήτων της ομάδας φροντίδας.

 

Οι αιτήσεις θα πρέπει να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Βλέπουμε μια τεράστια γκάμα εφαρμογών υγειονομικής περίθαλψης εμφανίζονται τα κορυφαία λειτουργικά συστήματα. Αυτό είναι τα πάντα, από το σχεδιασμό και την φροντίδα εργαστήριο εκθέσεις, για τη μεταφορά των ασθενών, διαχείριση κρεβάτι και αυτο εκπαίδευσης εφαρμογές. Και να ενοποιήσει είναι αυτό που φέρνει όλα μαζί - σε μια ενιαία, ισχυρή πλατφόρμα ενοποιημένων επικοινωνιών. Είμαστε σε εναρμόνιση των πολλαπλών σταθερών και κινητών στους χώρους εργασίας σας - και ενισχύοντας τη συλλογική προσπάθεια επιτρέποντας στους ανθρώπους σας να επικοινωνούν και να συνεργάζονται με ευκολία. OpenScape Κινητικότητα Υγείας έχει σχεδιαστεί για και γύρω από τους χρήστες σας. Έτσι παίρνουν την ίδια μεγάλη εμπειρία σε οποιαδήποτε συσκευή και πάνω από οποιοδήποτε δίκτυο που θα επιλέξουν. Εδώ είναι μερικές από τις εφαρμογές που ενισχύουν την απόδοση ενοποιημένων επικοινωνιών που θα απολαύσετε:

 

για να δείτε ποια ειδικούς είναι διαθέσιμες για την υποστήριξη

Ασφαλή διαμοιρασμό αρχείων - για να μοιράζεστε τα σημαντικά προγράμματα περίθαλψης, τομογραφίες και ακτίνες Χ

Web Συνεργασία - να παρουσιάσει δύσκολες περιπτώσεις σε πολλούς ειδικούς

Κινητό Video - για να βοηθήσει τηλεδιάγνωση και συνεργάζονται με τους συναδέλφους

Καλέστε Άγγιγμα - να μεταφέρει άμεσα μια κλήση από την επιφάνεια εργασίας σας και το κινητό τηλέφωνο (και αντίστροφα)

Απρόσκοπτη περιαγωγή - να επιτρέψει στους χρήστες να συνδεθούν σε όλη WLAN και δίκτυα 3G / 4G Είναι πλήρως ενοποιημένη και συνεργατικού χώρου εργασίας την υγεία σας.

Και είναι διαθέσιμες σήμερα

Hospitality Technology Experts
HOTEX pc | Agelionos 19 & Leoforos Alekou Panagouli 124
T +302130772222 | F +302130306180 | M +30 6944148552
info@hotex.gr
Agia Paraskevi Athens Greece 15343